Online boeken en beschikbaarheid

Groot nieuws! Laatste jaar!

Groot nieuws! 2019 wordt het laatste jaar voor H2O Terschelling!  We hebben er extreem veel zin in nog één jaar met jullie samen mooie herinneringen te maken, nog één jaar met jullie te genieten en nog één jaar met de voeten omhoog bij een vuurtje de sterren te kijken, en we zijn daarom nog één seizoen open tot september, doe je mee?

Zomeraanbieding hotelkamer Terschelling

Zomeraanbieding: boek een hotelkamer voor een week en krijg 1 gratis overnachting!

Omdat u zo enthousiast bent over onze winter, najaars- en voorjaarsaanbieding hebben we besloten ook maar een zomeraanbieding op onze site te zetten. Als u gezellig bij ons een week lang komt genieten van onze prachtige hotelkamers, dan krijgt u van ons de 7e nacht gratis! 

 

Deze aanbieding kunt u gewoon boeken via onze boekingspagina.

Voor deze aanbieding boekt u ook via onze boekingspagina gewoon voor 7 overnachtingen een of meerdere hotelkamers, maar dan stuurt u er ook nog even een mailtje achteraan om te bevestigen dat u gebruik wilt maken van de zomer hotelaanbieding. De prijs wordt dan achteraf aangepast en u krijgt een nieuwe bevestiging! Makkelijker kunnen we het niet maken!


Let wel op: 

  • Deze aanbieding geldt voor de maanden juli en augustus
  • Deze aanbieding geldt voor minimaal 2 personen op een kamer
  • Deze aanbieding is alleen geldig bij boekingen via onze eigen site
  • Een extra bed op de kamer is mogelijk in combinatie met de aanbieding en kost 25 euro per nacht waarbij ook de 7e nacht niet gerekend wordt.
  • Bij groepsboekingen gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden, neem voor een groepsboeking (meer dan 6 personen) direct contact met ons op!

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!