H2O Hostel is gesloten!!

Lieve gasten,

Begin september zijn onze allerlaatste gasten uit het hostel vertrokken.
We willen jullie allemaal enorm bedanken voor 13 jaar plezier, gezelligheid, avonturen, geduld met ons en steun voor ons!

We hebben genoten van jullie verhalen en dat we voor even onderdeel van jullie leven mochten zijn! We nemen een stapel zeer bijzondere en waardevolle herinneringen met ons mee!

Veel liefs en goeds gewenst van ons!

Zelf flame led lampen maken met warm licht

Speciaal voor de feestdagen een tip!

Natuurlijk wilt u besparen waar u kunt, dus ook op uw verlichting. En het hoeft tegenwoordig niet duur meer te zijn om energiezuinige verlichting aan te schaffen. Een LED lamp heb je al voor een euro of 3-4 bij goedkope winkels. En dat zijn prima lampen!

Maar wie wil er nu in zo'n ongezellige spaarlamp zitten te kijken?

Niemand! En gek genoeg zijn flame LED lampen nog niet te krijgen. Dat heeft er waarschijnlijk mee te maken dat een extra laag kleur een klein beetje de lichtopbrengst teniet doet en alles tegenwoordig gaat om lichtopbrengst. Maar who cares? Wij willen warm licht van gekleurde energiezuinige LED lampen!

eetzaal-led

De eetzaal van het H2O Hostel na de overstap op doe het zelf Flame LED lampen boven de tafels. 

Maak zelf je eigen flame LED lamp!

Doe het zelf! Niet duur. Hartstikke makkelijk. En nog leuk ook. Als u wel eens een paasei hebt geschilderd dan kwalificeert u als ervaringsdeskundige.

Wat hebt u nodig?

  • Een LED lamp
  • Een potje glasverf. In ons voorbeeld wordt Talens decorfin kleur 401 bruin gebruikt. Voor een euro of 3-4 hebt u een potje waarmee u elke lamp in huis een beurt geeft (let op! Alleen voor LED-lampen gebruiken, aangezien die niet warm worden... en uiteraard dan nog op eigen risico...)
  • Een kwast

Ziet u wel? We zeiden toch dat het niet lastig zou worden? We nemen aan dat u al enig idee hebt waar het heen gaat. Maar voor de zekerheid hier alsnog een paar foto's.

Maak zelf goedkoop een LED flame lamp met warm lichtMaak zelf goedkoop een LED flame lamp met warm licht - voorbeeld

Links de lamp voordat hij geschilderd is (de onze komt bij de Action vandaan), en rechts erna. Als u oog voor detail hebt, dan ziet u dat het helemaal niets uitmaakt of u netjes kunt schilderen.

led-flame1

 

Nog een Top Tip: U wilt flame lampen in uw bedrijf, maar u moet er niet aan denken om zelf te gaan kliederen, vraag dan iemand uit de familie die graag knutselt. Dit is een perfect karwei voor de getalenteerde fröbelaar in uw familie. Breng een zak vol LED lampen, een potje glasverf en een kwast (met een beetje mazzel kunt u zelfs de aankoop daarvan uitbesteden aangezien knutselaars niets liever doen dan een hobbywinkel in stappen), en krijg een zak vol flame Led-lampen terug!

 

led-flame2

Links een LED lamp die ongeschilderd is, rechts het resultaat na het schilderen.

Belangrijk om te bedenken voordat u hiermee aan de slag gaat: deze methode raden wij alleen aan bij lampen die niet warm worden. En dat zijn voornamelijk LED lampen. Dus niet op standaard spaarlampen, niet op peertjes en zeker niet op halogeenlampen! Het toepassen van deze methode is dan natuurlijk alsnog op eigen risico. Bij ons branden de lampen al lange lange tijd naar alle tevredenheid! Dus wanneer u het gewoon bij een LED-lamp houdt, dan zit u goed denken wij!

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!