H2O Hostel is gesloten!!

Lieve gasten,

Begin september zijn onze allerlaatste gasten uit het hostel vertrokken.
We willen jullie allemaal enorm bedanken voor 13 jaar plezier, gezelligheid, avonturen, geduld met ons en steun voor ons!

We hebben genoten van jullie verhalen en dat we voor even onderdeel van jullie leven mochten zijn! We nemen een stapel zeer bijzondere en waardevolle herinneringen met ons mee!

Veel liefs en goeds gewenst van ons!

Vervoer op Terschelling

Op Terschelling is een doel nooit ver weg. Helemaal niet als je in ons hostel midden op het eiland zit! Met een fiets is alles goed te doen!

Fietsen op Terschelling

Huur een fiets! Voor een paar euro per dag ben je zo vrij als een vogeltje! Geniet van de wind door je haar. Vermijd alle drukte en auto's en mensen en verken op je gemakje verlaten knisperende schelpenpaadjes. Genieten! Je struikelt op Terschelling zowat over de fietsverhuren. Maar als je in het hostel slaapt is het huren op de haven of het huren in het hostel zelf de meest voor de hand liggende optie.
Als je besluit bij aankomst meteen een fiets te huren, besef dan wel dat je ook weer terug moet fietsen als je vertrekt en dat het dan minder mooi weer kan zijn! De andere optie is om met de bus naar het hotel te gaan en daar een fiets te huren.

Bussen op Terschelling

Heb je echter even geen zin om te fietsen? Dan is de bus ook een optie.
De bussen op Terschelling rijden vaak wel minstens één keer per uur. Bij elke boot die aankomt staan ze ook te wachten.
Voor de rest rijdt de bus regelmatig over het hele eiland. Hier de link naar het busboekje van Terschelling. De buskaartjes op Terschelling betaal je contant bij de chauffeur. 

Nieuw: De bussen rijden inmiddels elektrisch en je kunt met OV-chip betalen!

Nachtbus

Wat veel mensen verbaast is dat de bussen op Terschelling in het hoogseizoen tot zeker twee uur 's nachts doorrijden! Zodat je in een gezellig hossende borrelbus 's nachts netjes thuis gebracht kunt worden. 

Taxi op Terschelling


Natuurlijk kun je ook de taxi nemen op het eiland. Taxibedrijf Bakker brengt je waar je maar wilt. Vraag ons niet naar de tarieven, wij gaan meestal op de fiets met een borrel op!

Liften op Terschelling

Het is niet helemaal meer in de gratie: je duim opsteken en met iemand meerijden, om begrijpelijke redenen. Maar we hebben het hier natuurlijk wel over Terschelling. Het is hier sowieso veilig om deze ouderwetse maar zeer effectieve methode van transport weer eens uit te proberen. Duim in de lucht en wachten maar!

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!