Online boeken en beschikbaarheid

Groot nieuws! Laatste jaar!

Groot nieuws! 2019 wordt het laatste jaar voor H2O Terschelling!  We hebben er extreem veel zin in nog één jaar met jullie samen mooie herinneringen te maken, nog één jaar met jullie te genieten en nog één jaar met de voeten omhoog bij een vuurtje de sterren te kijken, en we zijn daarom nog één seizoen open tot september, doe je mee?

Vakantiehuisje voor 2 personen op Terschelling

Zoekt u een vakantiehuisje voor 2 personen op Terschelling? Denk dan ook eens aan H2O Hostel Terschelling. Het hostel heeft prachtige tweepersoons kamers met eigen douche en toilet, beddengoed, handdoeken en een eigen terras bij elke kamer. Maar ook heeft het hostel een grote professionele keuken waar u samen met andere gasten kunt koken, een gezellige eetzaal en gezamenlijke woonkamer, met biljart, dvd-speler, zitbanken, spelletjes, boeken, enzovoort.
Het H2O Hostel is misschien niet een vakantiehuisje zoals u het voor zich zag, maar er zitten ook voordelen aan ten opzichte van een traditioneel vakantiehuisje!

  • U hoeft niet schoon te maken (behalve natuurlijk de keuken wel netjes te houden voor de andere gasten)
  • U kunt boeken per dag, dus u bent niet gebonden aan een hele week
  • U hebt meteen de gezelligheid van andere gasten om u heen
  • Alles is een stuk ruimer dan u in een tweepersoons vakantiehuisje op Terschelling zult vinden
  • Het hostel is net zo betaalbaar als een vakantiehuisje!


Kortom: bij het H2O Hostel Terschelling kunt u ook prima terecht als u een leuk vakantiehuisje voor 2 personen zoekt. Of voor 3, 4, 5, 6, etc. personen. Want mochten er toch nog extra mensen mee willen, dan kunt u altijd een kamer erbij boeken. Zie maar eens een vakantiehuisje te vinden waar dat ook bij kan!

Bekijk snel of we nog plek voor u hebben!

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!