H2O Hostel is gesloten!!

Lieve gasten,

Begin september zijn onze allerlaatste gasten uit het hostel vertrokken.
We willen jullie allemaal enorm bedanken voor 13 jaar plezier, gezelligheid, avonturen, geduld met ons en steun voor ons!

We hebben genoten van jullie verhalen en dat we voor even onderdeel van jullie leven mochten zijn! We nemen een stapel zeer bijzondere en waardevolle herinneringen met ons mee!

Veel liefs en goeds gewenst van ons!

Routebeschrijving naar het hotel

Hoe komt u bij H2O Hostel Terschelling?

Het is belangrijk om te weten dat de boot vertrekt uit Harlingen en vervolgens niet op de boot naar Vlieland te stappen. Wanneer u dat voor elkaar krijgt, dan is de belangrijkste stap gemaakt. Uw boottickets kunt u online boeken via Rederij Doeksen , of tegenwoordig ook EVT.

Met de bus naar het hotel

Vanaf de aankomst van de boot heeft u twee keuzes. U kunt met de bus mee, die vrijwel altijd op de boot staan te wachten. U kunt gewoon bij de buschauffeur een kaartje kopen. In principe hebt u lijn 120 richting Oosterend nodig, maar hoe dan ook is het verstandig even de chauffeur te vertellen dat u naar het H2O Hostel wilt. Na een kwartiertje ongeveer komt u bij halte Manege Terschelling aan (als u het vraagt, waarschuwt de chauffeur u even). Vanaf de halte neemt u meteen het zijweggetje de polder in. Na honderd meter ziet u links ons bord bij de weg staan!Fiets huren op Terschelling


Eventueel kunt u bij de boot een fiets huren. De fietsenverhuurder brengt dan uw bagage naar het hostel. Hou er wel rekening mee dat u ook weer terug moet fietsen als u vertrekt. Overigens zijn fietsen van de lokale fietsenverhuurder ook gewoon bij ons hostel te huur!

Taxi naar het hotel

Natuurlijk kunt u ook een taxi nemen. Die staan altijd klaar op de haven en u kunt ook altijd aan de receptie vragen de terugreis voor u te reserveren! U kunt gerust met elk taxibedrijf op het eiland mee rijden.
Wilt u van tevoren reserveren? Bel dan 0562442222 voor Taxi Bakker.

Liften op Terschelling

Het is niet helemaal meer in de gratie: je duim opsteken en met iemand meerijden, om begrijpelijke redenen. Maar we hebben het hier natuurlijk wel over Terschelling. Het is hier sowieso veilig om deze ouderwetse maar zeer effectieve methode van transport weer eens uit te proberen. Duim in de lucht en wachten maar!

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!