Online boeken en beschikbaarheid

Groot nieuws! Laatste jaar!

Groot nieuws! 2019 wordt het laatste jaar voor H2O Terschelling!  We hebben er extreem veel zin in nog één jaar met jullie samen mooie herinneringen te maken, nog één jaar met jullie te genieten en nog één jaar met de voeten omhoog bij een vuurtje de sterren te kijken, en we zijn daarom nog één seizoen open tot september, doe je mee?

Routebeschrijving naar het hotel

Hoe komt u bij H2O Hostel Terschelling?

Het is belangrijk om te weten dat de boot vertrekt uit Harlingen en vervolgens niet op de boot naar Vlieland te stappen. Wanneer u dat voor elkaar krijgt, dan is de belangrijkste stap gemaakt. Uw boottickets kunt u online boeken via Rederij Doeksen , of tegenwoordig ook EVT.

Met de bus naar het hotel

Vanaf de aankomst van de boot heeft u twee keuzes. U kunt met de bus mee, die vrijwel altijd op de boot staan te wachten. U kunt gewoon bij de buschauffeur een kaartje kopen. In principe hebt u lijn 120 richting Oosterend nodig, maar hoe dan ook is het verstandig even de chauffeur te vertellen dat u naar het H2O Hostel wilt. Na een kwartiertje ongeveer komt u bij halte Manege Terschelling aan (als u het vraagt, waarschuwt de chauffeur u even). Vanaf de halte neemt u meteen het zijweggetje de polder in. Na honderd meter ziet u links ons bord bij de weg staan!Fiets huren op Terschelling


Eventueel kunt u bij de boot een fiets huren. De fietsenverhuurder brengt dan uw bagage naar het hostel. Hou er wel rekening mee dat u ook weer terug moet fietsen als u vertrekt. Overigens zijn fietsen van de lokale fietsenverhuurder ook gewoon bij ons hostel te huur!

Taxi naar het hotel

Natuurlijk kunt u ook een taxi nemen. Die staan altijd klaar op de haven en u kunt ook altijd aan de receptie vragen de terugreis voor u te reserveren! U kunt gerust met elk taxibedrijf op het eiland mee rijden.
Wilt u van tevoren reserveren? Bel dan 0562442222 voor Taxi Bakker.

Liften op Terschelling

Het is niet helemaal meer in de gratie: je duim opsteken en met iemand meerijden, om begrijpelijke redenen. Maar we hebben het hier natuurlijk wel over Terschelling. Het is hier sowieso veilig om deze ouderwetse maar zeer effectieve methode van transport weer eens uit te proberen. Duim in de lucht en wachten maar!

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!