Online boeken en beschikbaarheid

Groot nieuws! Laatste jaar!

Groot nieuws! 2019 wordt het laatste jaar voor H2O Terschelling!  We hebben er extreem veel zin in nog één jaar met jullie samen mooie herinneringen te maken, nog één jaar met jullie te genieten en nog één jaar met de voeten omhoog bij een vuurtje de sterren te kijken, en we zijn daarom nog één seizoen open tot september, doe je mee?

H2O Hostel Terschelling: nieuws!

Welkom bij H2O Hostel Terschelling!
In 2013 kunnen we eindelijk onze formule iets veranderen. In 2013 kunnen al onze hotelgasten gebruik gaan maken van een gezamenlijke keuken! Zoals het hoort in een hostel...

De voordelen van een verblijf bij H2O Hostel Terschelling:

  • Je hebt de keus: zelf koken is mogelijk!
  • Chillen op het terras met je eigen wijn!
  • Wel eens met onbekenden staan koken? Gezellig!
  • Veel goedkoper en zeker zoveel genieten!
  • Meer vakantie en mooiere hotelkamers voor minder geld!


Kortom: bij ons kun je een week blijven in plaats van een midweek
, voor hetzelfde geld, dezelfde kwaliteit kamer, bedden, een eigen terras, woonkamer en keuken!


Natuurlijk staat het je volledig vrij om bij ons te slapen en toch lekker uit eten te gaan! Ook dan zijn we nog goedkoper!

Het betekent ook dat wij geen ontbijt meer serveren. Maar de bakker/lunchroom 'Boltsjekoer' is op loopafstand dus verse warme broodjes zijn zo binnen!

Voor wie is het H2O Hostel Terschelling?

Voor iedereen tussen de 20 en 100 jaar die van genieten houdt. Van natuur, van eten, van rust, ruimte en gezelligheid! Jonger dan 20? Vermeld het even bij de reservering! We hebben eigenlijk alleen maar gezellige ervaringen met jongeren.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een heerlijk ontspannen plek, met mooie hotelkamers, waar je even kunt bijkomen van het hectische leven. Geen verplichtingen om je anders voor te doen dan je bent, geen stress, met niets dan eindeloze natuur, zon, zee en gezelligheid om je heen.

Kom en geniet!

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!