H2O Hostel is gesloten!!

Lieve gasten,

Begin september zijn onze allerlaatste gasten uit het hostel vertrokken.
We willen jullie allemaal enorm bedanken voor 13 jaar plezier, gezelligheid, avonturen, geduld met ons en steun voor ons!

We hebben genoten van jullie verhalen en dat we voor even onderdeel van jullie leven mochten zijn! We nemen een stapel zeer bijzondere en waardevolle herinneringen met ons mee!

Veel liefs en goeds gewenst van ons!

Nieuwe concept beloond door onze gasten!

hotelsnl8plusHadden wij hier eigenlijk al over lopen opscheppen? Anders wordt het wel hoog tijd... ;)

Wij hadden al niets te klagen over de reacties van gasten op ons hostel. Maar sinds we de gezamenlijke keuken hebben ingevoerd in 2013 zijn we zelfs door de grens van 8 punten heen geschoten! Voor een budgethotel zeer bijzonder hoog, als we hotels.nl mogen geloven. Over het hele jaar 2013 hebben we een dikke 8 plus gehaald! Dat is nog eens leuk om te horen!

Iedereen hartelijk dank voor alle leuke reacties op de vernieuwingen. Wij waren zelf natuurlijk al ervan overtuigd dat het leuk zou worden, maar dat u als gast er zó enthousiast over zou worden hadden zelfs wij niet kunnen bedenken. Inmiddels zijn er gasten die bijna elke maand een bezoekje komen brengen aan het H2O Hostel als tweede thuis. En afgezien van alle prachtige reviews en cijfers is dat wat we willen: dat u ons als tweede thuis gaat zien. U bent ook in 2014 weer van harte welkom!

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!