Online boeken en beschikbaarheid

Groot nieuws! Laatste jaar!

Groot nieuws! 2019 wordt het laatste jaar voor H2O Terschelling!  We hebben er extreem veel zin in nog één jaar met jullie samen mooie herinneringen te maken, nog één jaar met jullie te genieten en nog één jaar met de voeten omhoog bij een vuurtje de sterren te kijken, en we zijn daarom nog één seizoen open tot september, doe je mee?

Nieuwe concept beloond door onze gasten!

hotelsnl8plusHadden wij hier eigenlijk al over lopen opscheppen? Anders wordt het wel hoog tijd... ;)

Wij hadden al niets te klagen over de reacties van gasten op ons hostel. Maar sinds we de gezamenlijke keuken hebben ingevoerd in 2013 zijn we zelfs door de grens van 8 punten heen geschoten! Voor een budgethotel zeer bijzonder hoog, als we hotels.nl mogen geloven. Over het hele jaar 2013 hebben we een dikke 8 plus gehaald! Dat is nog eens leuk om te horen!

Iedereen hartelijk dank voor alle leuke reacties op de vernieuwingen. Wij waren zelf natuurlijk al ervan overtuigd dat het leuk zou worden, maar dat u als gast er zó enthousiast over zou worden hadden zelfs wij niet kunnen bedenken. Inmiddels zijn er gasten die bijna elke maand een bezoekje komen brengen aan het H2O Hostel als tweede thuis. En afgezien van alle prachtige reviews en cijfers is dat wat we willen: dat u ons als tweede thuis gaat zien. U bent ook in 2014 weer van harte welkom!

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!