Online boeken en beschikbaarheid

Groot nieuws! Laatste jaar!

Groot nieuws! 2019 wordt het laatste jaar voor H2O Terschelling!  We hebben er extreem veel zin in nog één jaar met jullie samen mooie herinneringen te maken, nog één jaar met jullie te genieten en nog één jaar met de voeten omhoog bij een vuurtje de sterren te kijken, en we zijn daarom nog één seizoen open tot september, doe je mee?

Nieuws voor 2014

Kerst bij H2O Hostel TerschellingDe Kerst en jaarwisseling zijn net achter de rug. Het hostel is voor het eerst in een paar jaar in de winter open en we hebben al heel wat mensen mogen verwelkomen! We zaten zelfs dit jaar al vol met de jaarwisseling, dat hadden we zelf ook niet verwacht!

 

We hebben heel wat positieve reacties hierop mogen ontvangen en het lijkt er sterk op dat we ook de volgende jaarwisseling van de partij zullen zijn! Wilt u nu alvast uw plekje veilig stellen, reserveer dan zo snel mogelijk. Nu is ook nog de mogelijkheid om met een groep het hostel af te huren, dus wees er snel bij!

Goede recensies

Het was een spannend jaar voor ons. Met een nieuw concept er tegenaan. Hebben we het goed gecommuniceerd? Is het iedereen duidelijk wat wij bieden? Zouden mensen het leuk vinden om zelf te koken en nog wat meer met andere gasten interactie te hebben? Het antwoord is binnen! Van hotels.nl mochten wij onlangs een sticker ontvangen dat wij de trotse bezitter van een 8+ zijn over 2013 volgens de recensies van onze gasten. Een bijzonder hoge score voor een budgethotel volgens hun medewerkers. Iedereen bedankt!

Hotelarrangementen

Nieuw in 2014 is ook dat wij hotelarrangementen gaan aanbieden. Deze arrangementen zullen nóg meer korting bieden voor bepaalde periodes. We zijn nu nog aan het testen hoe dit werkt en hoe we dit vorm gaan geven, maar binnenkort meer hierover. Arrangementen kunt u ook boeken via onze online boeken pagina! Gemak dient de mens...

Fjoertoer

Het hostel is voor de Fjoertoer van 2014 in korte tijd volgeboekt. Wij zijn hier erg trots op en hebben er veel zin in!

Hou de website in de gaten voor meer updates!

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!