Online boeken en beschikbaarheid

Groot nieuws! Laatste jaar!

Groot nieuws! 2019 wordt het laatste jaar voor H2O Terschelling!  We hebben er extreem veel zin in nog één jaar met jullie samen mooie herinneringen te maken, nog één jaar met jullie te genieten en nog één jaar met de voeten omhoog bij een vuurtje de sterren te kijken, en we zijn daarom nog één seizoen open tot september, doe je mee?

Nieuw in 2013

In 2013 is er weer een hoop veranderd! Een gezamenlijke keuken, nieuwe ingang, nieuwe tuinverlichting, nieuwe receptie, nieuw concept! Wij zetten met plezier deze veranderingen even voor u op een rijtje!


Gezamenlijke keuken

Het was altijd al onze wens om gasten zelf te kunnen laten koken! Wat een gezelligheid is het wanneer iedereen door elkaar de lekkerste maaltijden staat te bereiden. Of het nu pannenkoeken, een ouderwetse stamppot of echte Terschellinger plotsys van onze Terschellinger receptenlijst zijn, het is een feest om erbij te zijn!

Onze keuken is voorzien van alle gemakken:
Een professioneel gasfornuis (beveiligd!) met vele pitten
Oven en combi-magnetron
Professionele vaatwasser
Een koelkast waarbij elke kamer zijn eigen plank heeft
Ruim voldoende bestek en servies

Het betekent ook dat wij 's ochtends geen ontbijt meer serveren, maar voor een lekker ontbijtje waar u zelf niets voor hoeft te doen is het maar een paar minuten lopen naar de lokale lunchroom De Boltsjekoer!

Koffie- en theebar

Wij hebben geen bar meer open 's avonds. Onze bar is omgetoverd tot koffie- en theebar, waar u gratis koffie en thee kunt pakken! Waarom hebben wij ervoor gekozen geen bar meer te doen 's avonds: dat is simpel! Zodat u zonder enige terughoudendheid lekker uw eigen fles wijn of bier kunt halen als u boodschappen aan het doen bent! U kunt lekker ongestoord genieten van onze faciliteiten zonder dat u zich verplicht voelt iets te moeten halen bij een bar ofzo, en wij kunnen gerust alles aan u overlaten!

Andere ingang

Onze ingang loopt nu niet meer over de parkeerplaats, maar over het grasveld. Dit zorgde ervoor dat het een stuk gezelliger aankomen is bij ons, maar ook dat we gezellige tuinverlichting voor u konden aanleggen. Dit is tegelijk ook de nachtingang, waardoor u niet meer over het gras naar de achterdeur hoeft te lopen. Ongetwijfeld een bijzondere herinnering van vele van de duizenden gasten die wij mochten verwelkomen de afgelopen jaren, maar u zult met ons eens zijn dat het ook wel erg fijn is om lekker comfortabel over een gezellig verlicht paadje binnen te komen 's nachts!

Nieuwe receptie

De receptie is verplaatst! Omdat de bar nu functioneert als koffiebar, leek het ons ook een goed idee de receptie te verplaatsen. De receptie zit nu in de gang naar de hotelkamers toe en heeft gezellige schuurdeurtjes gekregen die we openklappen als we er zijn! Meestal is de receptie tussen half negen en half elf open, 's ochtends en 's avonds. Maar omdat onze gasten helemaal zichzelf kunnen redden nu geeft dat ons de flexibiliteit de openingsuren aan te passen aan wanneer wij het meest nodig zijn! Er staat natuurlijk altijd bij hoe u ons kunt bereiken als we er niet zijn!

Al met al een hoop veranderingen. We zijn bilj verrast door de enorme hoeveelheid positieve reacties die we erop krijgen! Kom ze zo snel mogelijk met eigen ogen bekijken!

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!