H2O Hostel is gesloten!!

Lieve gasten,

Begin september zijn onze allerlaatste gasten uit het hostel vertrokken.
We willen jullie allemaal enorm bedanken voor 13 jaar plezier, gezelligheid, avonturen, geduld met ons en steun voor ons!

We hebben genoten van jullie verhalen en dat we voor even onderdeel van jullie leven mochten zijn! We nemen een stapel zeer bijzondere en waardevolle herinneringen met ons mee!

Veel liefs en goeds gewenst van ons!

Vakantie op groene energie!

Wij zijn erg gehecht aan de natuur. Daarom draait ons hostel zoveel mogelijk op groene energie! Alle stroom die gebruikt wordt komt van lokale zonnepanelen uit de buurt!H2O Hostel Terschelling is duurzame koploper
Op die manier kunt u met volle teugen genieten van uw vakantie in ons hostel. 

Niet voor niets is H2O Hostel Terschelling een van de Koplopers van Terschelling op het gebied van duurzaamheid. 

Het is onze wens in de toekomst volledig energieneutraal te kunnen werken door middel van hoogwaardige isolatie, eigen zonnepanelen, lokale opslag van energie en de nieuwste techniek op het gebied van verwarming en koeling. Helaas wordt dit ons nu nog wat lastig gemaakt door de plaatselijke gemeente, maar ongetwijfeld zien die ook binnenkort het nut hiervan in.

Voor nu doen wij de stappen die wij kunnen doen en kunt u er dus gerust op zijn dat uw vakantie in de prachtige Terschellinger natuur ook zoveel mogelijk in balans met de natuur is!
 

Nieuwe concept beloond door onze gasten!

hotelsnl8plusHadden wij hier eigenlijk al over lopen opscheppen? Anders wordt het wel hoog tijd... ;)

Wij hadden al niets te klagen over de reacties van gasten op ons hostel. Maar sinds we de gezamenlijke keuken hebben ingevoerd in 2013 zijn we zelfs door de grens van 8 punten heen geschoten! Voor een budgethotel zeer bijzonder hoog, als we hotels.nl mogen geloven. Over het hele jaar 2013 hebben we een dikke 8 plus gehaald! Dat is nog eens leuk om te horen!

Iedereen hartelijk dank voor alle leuke reacties op de vernieuwingen. Wij waren zelf natuurlijk al ervan overtuigd dat het leuk zou worden, maar dat u als gast er zó enthousiast over zou worden hadden zelfs wij niet kunnen bedenken. Inmiddels zijn er gasten die bijna elke maand een bezoekje komen brengen aan het H2O Hostel als tweede thuis. En afgezien van alle prachtige reviews en cijfers is dat wat we willen: dat u ons als tweede thuis gaat zien. U bent ook in 2014 weer van harte welkom!

Continue Reading

Nieuws voor 2014

Kerst bij H2O Hostel TerschellingDe Kerst en jaarwisseling zijn net achter de rug. Het hostel is voor het eerst in een paar jaar in de winter open en we hebben al heel wat mensen mogen verwelkomen! We zaten zelfs dit jaar al vol met de jaarwisseling, dat hadden we zelf ook niet verwacht!

Continue Reading

Nieuw in 2013

In 2013 is er weer een hoop veranderd! Een gezamenlijke keuken, nieuwe ingang, nieuwe tuinverlichting, nieuwe receptie, nieuw concept! Wij zetten met plezier deze veranderingen even voor u op een rijtje!

Continue Reading

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!