Online boeken en beschikbaarheid

Groot nieuws! Laatste jaar!

Groot nieuws! 2019 wordt het laatste jaar voor H2O Terschelling!  We hebben er extreem veel zin in nog één jaar met jullie samen mooie herinneringen te maken, nog één jaar met jullie te genieten en nog één jaar met de voeten omhoog bij een vuurtje de sterren te kijken, en we zijn daarom nog één seizoen open tot september, doe je mee?

Kitesurfen op Terschelling

Wat is er nou lekkerder dan een weekje lekker actief een nieuwe sport ontdekken? Of misschien ben je al wel doorgewinterde kiter die weleens op een Waddeneiland van de ruige zee wil genieten!

Kitesurfen op Terschelling

Op Terschelling mag je kitesurfen op het Groene Strand (het strand waar de boot aankomt) en de gehele Noordzeekust, mits je bij de bewaakte gedeeltes weg blijft. Voor surfen op het Noordzeestrand heb je een vergunning nodig. Als je lid wordt van Surfclub Terschelling krijg je deze vergunning automatisch. Ook kun je de vergunning bij Gemeente Terschelling los aanvragen.

Kitesurfschool Terschelling

In de zomermaanden geeft kitesurfschool Karta Boardsports les op Terschelling. 
Vrijwel alles is te regelen op het gebied van kitesurfen. Een enkele dag kitesurfles, alleen materiaalhuur (mits je kunt bewijzen dat je over voldoende ervaring beschikt), meerdere dagen kitesurfles naar je eigen behoeftes... noem maar op. 
Karta Boardsports geeft les met getrainde en gediplomeerde instructeurs op een veilige en verantwoorde manier. 

Wat verder wel handig is om te weten is dat je goed moet kunnen zwemmen en dat kitesurfen een extreme sport is! Alles wordt zo veilig mogelijk gedaan, maar er hangt wel het een en ander van je eigen instelling en durf af.

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!