Online boeken en beschikbaarheid

Kerstvakantie en jaarwisseling op Terschelling

Ben jij eerder bij H2O Hostel Terschelling geweest? Dan hebben we wat leuks voor je!

Op verzoek van enkele gasten is H2O Hostel Terschelling tussen 27 december en 7 januari geopend exclusief voor terugkerende gasten! Dit is niet te boeken via de website of via enig ander kanaal. De enige manier om het te boeken is een mailtje sturen naar ons! Dan checken wij of je eerder bent geweest (en of je gezellig was uiteraard... ;) ) en dan ben je welkom om een paar dagen tegen een zeer laag tarief bij ons te overnachten. Daarbij hebben we ook aan  de alleenstaanden gedacht! 

Kamer per nacht (2 personen): 

€ 50,-

Kamer per nacht (1 persoon):

€ 35,-  

Minimaal verblijf is 3 nachten. 

Verblijf gedurende deze tijd is geheel self-service. Zoals je van ons gewend bent. Maar deze keer zijn wij zelf ook verminderd beschikbaar. Wij vieren graag zelf met onze gezinnen en familie ook even een feestje dan! Daarom zouden we eigenlijk ook gesloten zijn...

Maar omdat een paar vaste gasten dit toch heel jammer vonden en heel erg graag in deze periode bij ons op Terschelling wilden overnachten, hebben we daar wat op bedacht!

Je zorgt onderling met de andere gasten voor de kaarsjes, voor de houtkachel, voor de lampen, de sfeer, het netjes houden van alles voor elkaar, het delen van tips en inspiratie en uiteraard de sterke verhalen van de vorige keren dat je bij ons was! Je moet even voor je eigen oliebollen zorgen, voor je eigen drankjes, voor je eigen vuurwerk en voor je eigen aankleding. Je vormt met de andere gasten eigenlijk gewoon de groep die het hostel als groepsaccommodatie huurt! Laat je verrassen! 

Waarom alleen voor terugkerende gasten?

Als je eerder bij ons bent geweest dan weet je hoe alles werkt, alle ins en outs. Wij zijn zeer weinig aanwezig. Je moet bijvoorbeeld jezelf inchecken en zelf voor een fiets zorgen en de bagage regelen, enzovoort. Om die reden zijn alleen terugkerende gasten gekwalificeerd voor deze periode!!

Mocht jij wel eerder bij ons zijn geweest, maar je wilt andere gasten meenemen die niet eerder zijn geweest, dan zijn die mensen van harte welkom! Aan jou de edele taak om ze volledig wegwijs te maken en ervoor te zorgen dat ze optimaal genieten van het hostel!

Lijkt dit je wat? Heb je zin om even een paar dagen van Terschelling te genieten rond de jaarwisseling? Stuur een mailtje!


Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!