Online boeken en beschikbaarheid

Groot nieuws! Laatste jaar!

Groot nieuws! 2019 wordt het laatste jaar voor H2O Terschelling!  We hebben er extreem veel zin in nog één jaar met jullie samen mooie herinneringen te maken, nog één jaar met jullie te genieten en nog één jaar met de voeten omhoog bij een vuurtje de sterren te kijken, en we zijn daarom nog één seizoen open tot september, doe je mee?

Hotelkamers

Wij hebben twee soorten hotelkamers: extra ruime kamers en zuidkamers. Beide types hotelkamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet! Het belangrijkste verschil is dat de extra ruime kamers een wat grotere badkamer hebben en een deur rechtstreeks naar het eigen terras. De zuidkamers hebben ook elk een eigen terras, deze zijn via de gezamenlijke achterdeur te bereiken (tenzij u door het raam past).

Extra ruime kamers

Deze kamers hebben een privéterras op het westen. Dit terras is rechtstreeks vanuit uw kamer bereikbaar. Ook hebben deze kamers een wat ruimere badkamer met douche, toilet en wastafel. Verder beschikt u over een linnenkast, een schrijftafel met bureaustoel en een zitje met twee stoeltjes en een tafeltje. Op het terras staan twee tuinstoelen. Kortom: van alle gemakken voorzien!


Zuidkamers


Deze zonnige kamers liggen op het zuiden en hebben elk een eigen privéterras op het zuiden. Echter, dit terras is alleen bereikbaar via de gezamenlijke achterdeur. Ook deze kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, een zitje met twee stoelen en een tafeltje en een linnenkast. Deze kamers zijn vooral geliefd om de zonnigheid en het weidse utizicht over de Terschellinger polder!
Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!