Online boeken en beschikbaarheid

Kerst op Terschelling in een hotel?

Er zijn voldoende leuke hotels op Terschelling met een heerlijk kerstdiner elke avond. Maar is dat werkelijk wat u wilt? Wij denken dat ons idee van Kerst misschien wel beter bij u past!

Kerst met vrienden en/of familie

H2O hostel Terschelling is elk jaar beschikbaar als groepsaccommodatie voor de Kerstperiode. Wil jij even met een groep vrienden, met je gezin, familie of welke groep dan ook op Terschelling zitten met de Kerst: dan hebben wij een prachtige plek voor je!

Stelt je voor: een lekkere winterwandeling. Daarna met elkaar borrelen bij het houtvuur, maar mist er niet iets? Het is rond een uur of half vijf al donker. Er is nog een hoop tijd over met elkaar!

Hoe leuk is het om met elkaar de avond leuk te maken! Om gezellig met elkaar de kerstmaaltijd klaar te maken in de professionele keuken en die op te eten bij het licht van het houtvuur?
H2O Hostel heeft de ruimte, de faciliteiten, de gezelligheid en de vrijheid die je nodig hebt. Jij hoeft alleen een paar leuke mensen mee te nemen!

Dat is H2O Hostel Terschelling, net even anders! Wij bieden prachtige tweepersoons kamers, elk met eigen badkamer in een rustig klein hotel met 9 kamers waar vooral levensgenieters komen. Je kunt het hostel als exclusief voor je eigen groep huren vanaf 8 personen, tot en met 20 personen! Stuur een mailtje of bel voor de aantrekkelijke prijzen!

De kerstperiode in 2015 is al verhuurd!

Kerst op Terschelling bij H2O Hotel Terschelling

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!