Online boeken en beschikbaarheid

Groot nieuws! Laatste jaar!

Groot nieuws! 2019 wordt het laatste jaar voor H2O Terschelling!  We hebben er extreem veel zin in nog één jaar met jullie samen mooie herinneringen te maken, nog één jaar met jullie te genieten en nog één jaar met de voeten omhoog bij een vuurtje de sterren te kijken, en we zijn daarom nog één seizoen open tot september, doe je mee?

Wifi internet in ons hotel

Het hostel is aangesloten op een 200Mbit verbinding, die verdeeld wordt over drie zones, waarmee alle kamers en de eetzaal één naadloos wifi netwerk vormen.

Dit is meer dan genoeg voor het razendsnel laden van pagina's en het kijken van films en televisie via een door u meegebracht apparaat in het hele hostel. Zelfs op het terras!

U kunt door het hele gebouw lopen zonder dat de verbinding één keer wegvalt en zonder dat u merkt dat u overschakelt op een ander access point. 

Natuurlijk komt u voor het prachtige eiland Terschelling, maar een beetje modern gemak is toch ook wel fijn! Zeker omdat u op deze manier op regenachtige dagen eventueel lekker bij de haard uw eigen filmp op uw tablet kan gaan zitten kijken! (Tip! Vergeet de oordopjes niet!)


Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!