H2O Hostel is gesloten!!

Lieve gasten,

Begin september zijn onze allerlaatste gasten uit het hostel vertrokken.
We willen jullie allemaal enorm bedanken voor 13 jaar plezier, gezelligheid, avonturen, geduld met ons en steun voor ons!

We hebben genoten van jullie verhalen en dat we voor even onderdeel van jullie leven mochten zijn! We nemen een stapel zeer bijzondere en waardevolle herinneringen met ons mee!

Veel liefs en goeds gewenst van ons!

Wifi internet in ons hotel

Het hostel is aangesloten op een 200Mbit verbinding, die verdeeld wordt over drie zones, waarmee alle kamers en de eetzaal één naadloos wifi netwerk vormen.

Dit is meer dan genoeg voor het razendsnel laden van pagina's en het kijken van films en televisie via een door u meegebracht apparaat in het hele hostel. Zelfs op het terras!

U kunt door het hele gebouw lopen zonder dat de verbinding één keer wegvalt en zonder dat u merkt dat u overschakelt op een ander access point. 

Natuurlijk komt u voor het prachtige eiland Terschelling, maar een beetje modern gemak is toch ook wel fijn! Zeker omdat u op deze manier op regenachtige dagen eventueel lekker bij de haard uw eigen filmp op uw tablet kan gaan zitten kijken! (Tip! Vergeet de oordopjes niet!)


Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!