Online boeken en beschikbaarheid

Groot nieuws! Laatste jaar!

Groot nieuws! 2019 wordt het laatste jaar voor H2O Terschelling!  We hebben er extreem veel zin in nog één jaar met jullie samen mooie herinneringen te maken, nog één jaar met jullie te genieten en nog één jaar met de voeten omhoog bij een vuurtje de sterren te kijken, en we zijn daarom nog één seizoen open tot september, doe je mee?

Goedkope hotelkamer op Terschelling

Een goedkope hotelkamer op Terschelling vinden is niet de makkelijkste opgave. Vandaar hier tips en trucs. H2O hostel Terschelling is expert in betaalbare hotelkamers.

H2O Hostel Terschelling: expert in goedkope hotelkamers op Terschelling!

Natuurlijk kunt u boeken in ons hotel. Dat is de simpelste oplossing, wij hebben meestal de goedkoopste hotelkamer met eigen douche en toilet, een prachtig uitzicht en eigen terras. Bovendien kun je bij ons zelf koken, wat betekent dat je bij ons vaak dubbel zolang kunt blijven ten opzichte van andere hotels omdat je niet uit eten hoeft.Echter, wij zitten ook vaak vol. Daarom wat meer tips voor een goedkope overnachting op Terschelling.

Tips voor een goedkope overnachting op Terschelling

Hotels hebben vaak een periode waarin de kamers goedkoop aangeboden worden. Dit is meestal in de rustige seizoenen. Denk aan februari/maart, begin oktober en november/december (met uitzondering van de kerst). Rond deze tijden zou het niet lastig moeten zijn een goedkope hotelkamer te vinden.

Aanbiedingen hotelkamers op Terschelling

Echter, je wilt niet altijd in deze periode op Terschelling zitten! Hier zijn een paar oplossingen voor. Rond januari wordt vaak geprobeerd zoveel mogelijk vroege vogels te strikken. Om dit te doen worden vaak kortingen gegeven voor het hele seizoen. Vaak wordt een vooruitbetaling gevraagd waardoor hotels toch wat omzet houden in de rustige periode. Daar krijgt u wellicht een goede deal voor een hotelkamer voor terug.

Als je later een hotelkamer wilt boeken kun je twitter altijd een kans geven. Zoek op terschelling en met een beetje mazzel vind je nog wat plekken die geannuleerd zijn!

Hotel boeken via sites
Boekingscentrales: er zijn nogal wat hotel boekingssites die kamers aanbieden. Zoek simpelweg op hotel Terschelling en elke zoekmachine tovert zo een lijst aan opties tevoorschijn. Let hierbij wel op! De ene boekingssite rekent wel extra kosten (boekingskosten, annuleringskosten en dergelijke) terwijl de andere geen extra kosten rekent. En toch betaalt u dezelfde prijs voor de kamer.

Arrangementen bij hotels
Hotels zijn wel verplicht commissie te betalen aan deze sites. Die commissie kan heftig oplopen. Hotels zijn ook verplicht om toch de laagst mogelijke prijs via de sites aan te bieden. De manier waarop hotels dan toch aantrekkelijke kortingen kunnen bieden is door arrangementen op hun eigen site. Kijk dus ook altijd even op de hotelsite of er meer opties zijn!

Gezellige hotels
Tenslotte: de grote hotels zijn goed vertegenwoordigd op internet. Dit zijn alleen wel vaak de grotere en, ja het moet gezegd worden, ongezelligere ketenhotels. Deze hotels bieden soms erg goedkope hotelkamers aan. Prima als u snel een makkelijke en goedkope overnachting wilt, maar als u op zoek bent naar het echte eilandgevoel willen wij u toch aanraden op zoek te gaan naar hotels en B&B's die door lokale ondernemers beheerd worden. Karaktervolle plekken op ongebruikelijke lokaties. Een vakantie waar u nog lang van na zult genieten!

Wij wensen u een prachtig en gezellig hotel toe!

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!