H2O Hostel is gesloten!!

Lieve gasten,

Begin september zijn onze allerlaatste gasten uit het hostel vertrokken.
We willen jullie allemaal enorm bedanken voor 13 jaar plezier, gezelligheid, avonturen, geduld met ons en steun voor ons!

We hebben genoten van jullie verhalen en dat we voor even onderdeel van jullie leven mochten zijn! We nemen een stapel zeer bijzondere en waardevolle herinneringen met ons mee!

Veel liefs en goeds gewenst van ons!

Fietsen huren op Terschelling

Terschelling is natuurlijk zeer bekend vanwege de vele fietspaden over het eiland, dwars door de prachtige natuur heen, zonder dat die natuur daardoor aangetast wordt. Overal over het eiland lopen knisperende schelpenpaden die je meteen een hagelwit zomergevoel geven.

Bij de boot op Terschelling een fiets huren

Op Terschelling kun je bij de boot al een fiets huren. Het zal niet moeilijk zijn een verhuurder te vinden. Deze fietsverhuurders brengen vervolgens je bagage naar je verblijfplaats, hotel, camping, huisje, bungalow, noem het maar op. Allemaal gratis! Als je een fiets huurt natuurlijk.
Dit kan een prachtige manier zijn om je vakantie te beginnen! Dump je bagage in de kar en je vakantie is vanaf de boot al begonnen!

Let wel op, je moet de fiets wel zelf weer terug brengen naar de haven. Ze komen wel je bagage weer ophalen (niet vergeten door te geven!) maar je zult toch echt zelf moeten fietsen. Dus als je zeker bent dat het op de terugweg weer mooi fietsweer is, dan is het een goed idee. Lijkt het weer dan minder te zijn, dan kun je ook voor de bus kiezen en ter plekke een fiets huren.

Fietsen bij H2O Hostel Terschelling


Bij ons hostel kun je gewoon fietsen huren, wel zo makkelijk! Ze zijn van de lokale fietsenverhuurder in het dorp, dus professioneel onderhouden en heerlijk fietsend. Vanaf 5 euro per dag heb je een eenvoudige maar voor de meeste mensen voldoende fiets. Wil je liever een elektrische fiets huren? Of een fiets met versnellingen huren? Dit kan bij de fietsenverhuurder Terpstra Rijwielverhuur.

Elektrische fietsen opladen op Terschelling

Vanuit het hostel kunt u meestal op de accu makkelijk een dag lang toeren. 's Nachts kan de elektrische fiets bij ons aan de lader. Wij hebben hier plek voor in de stallen die bij het hostel horen. De fietsen lekker droog en de volgende dag klaar om weer op verkenning te gaan!

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!