H2O Hostel is gesloten!!

Lieve gasten,

Begin september zijn onze allerlaatste gasten uit het hostel vertrokken.
We willen jullie allemaal enorm bedanken voor 13 jaar plezier, gezelligheid, avonturen, geduld met ons en steun voor ons!

We hebben genoten van jullie verhalen en dat we voor even onderdeel van jullie leven mochten zijn! We nemen een stapel zeer bijzondere en waardevolle herinneringen met ons mee!

Veel liefs en goeds gewenst van ons!

Vakantie op groene energie!

Wij zijn erg gehecht aan de natuur. Daarom draait ons hostel zoveel mogelijk op groene energie! Alle stroom die gebruikt wordt komt van lokale zonnepanelen uit de buurt!H2O Hostel Terschelling is duurzame koploper
Op die manier kunt u met volle teugen genieten van uw vakantie in ons hostel. 

Niet voor niets is H2O Hostel Terschelling een van de Koplopers van Terschelling op het gebied van duurzaamheid. 

Het is onze wens in de toekomst volledig energieneutraal te kunnen werken door middel van hoogwaardige isolatie, eigen zonnepanelen, lokale opslag van energie en de nieuwste techniek op het gebied van verwarming en koeling. Helaas wordt dit ons nu nog wat lastig gemaakt door de plaatselijke gemeente, maar ongetwijfeld zien die ook binnenkort het nut hiervan in.

Voor nu doen wij de stappen die wij kunnen doen en kunt u er dus gerust op zijn dat uw vakantie in de prachtige Terschellinger natuur ook zoveel mogelijk in balans met de natuur is!
 

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!