H2O Hostel is gesloten!!

Lieve gasten,

Begin september zijn onze allerlaatste gasten uit het hostel vertrokken.
We willen jullie allemaal enorm bedanken voor 13 jaar plezier, gezelligheid, avonturen, geduld met ons en steun voor ons!

We hebben genoten van jullie verhalen en dat we voor even onderdeel van jullie leven mochten zijn! We nemen een stapel zeer bijzondere en waardevolle herinneringen met ons mee!

Veel liefs en goeds gewenst van ons!

Boodschappen laten bezorgen op Terschelling

Naast onze prachtige tweepersoons hotelkamers hebben we ook een ruime, luxe professionele keuken voor u! Maar hoe komt u aan de boodschappen?

Boodschappen laten bezorgen op Terschelling

Natuurlijk kunt u op het fietsje stappen en zelf boodschappen gaan doen. Het is slechts een paar minuutjes fietsen. Maar u kunt ook simpel en gemakkelijk ervoor zorgen dat uw boodschappen al klaar staan nog voordat u zelf op Terschelling bent aangekomen! Laat uw boodschappen bezorgen bij het hostel door de Spar supermarkt op Terschelling. 

Hoe laat u uw boodschappen bezorgen op Terschelling?

  • Ga naar de website voor online boodschappen bestellen op Terschelling en doe uw bestelling: http://cupido.spar.nl/
  • Als u aankomt op Terschelling staan de boodschappen voor u klaar in de keuken van het hostel! Indien mogelijk en uw naam goed is vermeld zullen wij zoveel mogelijk proberen gekoelde boodschappen alvast voor u in de koelkast te zetten
  • Wanneer u op Terschelling bent, gaat u even langs bij Spar Cupido in Lies om de boodschappen af te rekenen

En klaar bent u!

Mocht u op een zondag of feestdag aankomen, dan is het natuurlijk ook mogelijk de boodschappen een dag eerder te laten bezorgen! Laat in dat geval ons ook even weten dat u een bestelling een dag eerder hebt gedaan, dan letten we even extra goed op dat uw boodschappen goed worden bewaard tot uw aankomst!

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!