Online boeken en beschikbaarheid

Groot nieuws! Laatste jaar!

Groot nieuws! 2019 wordt het laatste jaar voor H2O Terschelling!  We hebben er extreem veel zin in nog één jaar met jullie samen mooie herinneringen te maken, nog één jaar met jullie te genieten en nog één jaar met de voeten omhoog bij een vuurtje de sterren te kijken, en we zijn daarom nog één seizoen open tot september, doe je mee?

Boodschappen laten bezorgen op Terschelling

Naast onze prachtige tweepersoons hotelkamers hebben we ook een ruime, luxe professionele keuken voor u! Maar hoe komt u aan de boodschappen?

Boodschappen laten bezorgen op Terschelling

Natuurlijk kunt u op het fietsje stappen en zelf boodschappen gaan doen. Het is slechts een paar minuutjes fietsen. Maar u kunt ook simpel en gemakkelijk ervoor zorgen dat uw boodschappen al klaar staan nog voordat u zelf op Terschelling bent aangekomen! Laat uw boodschappen bezorgen bij het hostel door de Spar supermarkt op Terschelling. 

Hoe laat u uw boodschappen bezorgen op Terschelling?

  • Ga naar de website voor online boodschappen bestellen op Terschelling en doe uw bestelling: http://cupido.spar.nl/
  • Als u aankomt op Terschelling staan de boodschappen voor u klaar in de keuken van het hostel! Indien mogelijk en uw naam goed is vermeld zullen wij zoveel mogelijk proberen gekoelde boodschappen alvast voor u in de koelkast te zetten
  • Wanneer u op Terschelling bent, gaat u even langs bij Spar Cupido in Lies om de boodschappen af te rekenen

En klaar bent u!

Mocht u op een zondag of feestdag aankomen, dan is het natuurlijk ook mogelijk de boodschappen een dag eerder te laten bezorgen! Laat in dat geval ons ook even weten dat u een bestelling een dag eerder hebt gedaan, dan letten we even extra goed op dat uw boodschappen goed worden bewaard tot uw aankomst!

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!