Online boeken en beschikbaarheid

Berenloop op Terschelling

De Berenloop is de jaarlijkse marathon van Terschelling. De Berenloop wordt altijd in het eerste weekend van november gehouden en is erg populair. Het bemachtigen van kaartjes voor de Berenloop kan al een hele toer zijn. Maar dan de overnachting op Terschelling nog! Vanwege de drukte zitten de hotels op Terschelling snel vol voor het weekend.

Overnachten met de Berenloop op Terschelling


West Terschelling
De meest voor de hand liggende plaats om te overnachten is West Terschelling. Dit is immers de start en finish voor de Berenloop. In West Terschelling zitten de hotels echter snel vol en vanwege de drukte met de marathon worden meestal ook stevige prijzen gerekend.

Overnachtingen op het oosten van Terschelling


Meer naar het oosten op het eiland worden de prijzen ook aantrekkelijker. Let wel op dat de meeste hotels een minimum verblijf van twee of drie nachten hanteren. Als u geen beschikbaarheid kunt vinden voor één nacht, zoek dan ook eens op vrijdag tot zondag of vrijdag tot maandag. Dan komen er opeens een stuk meer opties voor een overnachting op Terschelling naar voren. Een prima excuus om er een weekendje weg van te maken samen met een niet-loper. Heerlijke restaurantjes en gezellige kroegen zorgen voor een aangenaam weekendje weg op Terschelling tijdens de Berenloop.

Vervoer tijdens de Berenloop op Terschelling


Je kunt ook buiten West Terschelling overnachten tijdens de Berenloop. Er worden in het weekend heel wat bussen ingezet, waarmee elke plek in de buurt van de buslijn een goede optie is. De bus volgt de hele hoofdweg op Terschelling en gaat nog langs Midsland Noord en West aan Zee en u kunt een kaartje kopen voor 1,50 euro van de chauffeur. Dus als u toch met de bus naar de start gaat, maakt het niet meer uit wat de afstand is tot de start/finish!


Weekend
Vrijdag met zijn allen naar het leukste café van 2011? Boek een overnachting in Hoorn op Terschelling. Bijvoorbeeld in ons H2O Hostel (let op, ook wij hebben een minimum van twee of drie nachten). Geniet van het live optreden, besteed de zaterdag lekker aan samenzijn met je vakantiegenoten in de natuur en loop zondag fris de halve of de hele marathon. Ook dat is de Berenloop op Terschelling: veel plezier!

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!