Online boeken en beschikbaarheid

Een duurzame vakantie!

Wij genieten ontzettend van de natuur om ons heen. Daarbij hoort dat wij er goed op passen. Uw vakantie draait bij ons dus op groene stroom, lokaal opgewekt!

Lees meer!


Voorjaarsaanbieding!

Het voorjaar in de bol! Kom nu heerlijk met z'n tweetjes of met een groep een paar nachten voor een belachelijk lage prijs bij ons overnachten!

De voorjaarsaanbieding van dit jaar! Blijf van maandag tot vrijdag en krijg de 4e nacht gratis!

 

Natuurlijk zit daar het gebruik van onze professionele keuken bij in, en mocht het toch niet zulk heel warm weer zijn nog, dan brandt onze houtkachel voor u! Voor een heerlijk avondje bij een vuur. Kan niet mis gaan dus!

Continue Reading

Kerstvakantie en jaarwisseling op Terschelling

Ben jij eerder bij H2O Hostel Terschelling geweest? Dan hebben we wat leuks voor je!

Op verzoek van enkele gasten is H2O Hostel Terschelling tussen 27 december en 7 januari geopend exclusief voor terugkerende gasten! Dit is niet te boeken via de website of via enig ander kanaal. De enige manier om het te boeken is een mailtje sturen naar ons! Dan checken wij of je eerder bent geweest (en of je gezellig was uiteraard... ;) ) en dan ben je welkom om een paar dagen tegen een zeer laag tarief bij ons te overnachten. Daarbij hebben we ook aan  de alleenstaanden gedacht! 

Kamer per nacht (2 personen): 

€ 50,-

Kamer per nacht (1 persoon):

€ 35,-  

Minimaal verblijf is 3 nachten. 

Verblijf gedurende deze tijd is geheel self-service. Zoals je van ons gewend bent. Maar deze keer zijn wij zelf ook verminderd beschikbaar. Wij vieren graag zelf met onze gezinnen en familie ook even een feestje dan! Daarom zouden we eigenlijk ook gesloten zijn...

Maar omdat een paar vaste gasten dit toch heel jammer vonden en heel erg graag in deze periode bij ons op Terschelling wilden overnachten, hebben we daar wat op bedacht!

Je zorgt onderling met de andere gasten voor de kaarsjes, voor de houtkachel, voor de lampen, de sfeer, het netjes houden van alles voor elkaar, het delen van tips en inspiratie en uiteraard de sterke verhalen van de vorige keren dat je bij ons was! Je moet even voor je eigen oliebollen zorgen, voor je eigen drankjes, voor je eigen vuurwerk en voor je eigen aankleding. Je vormt met de andere gasten eigenlijk gewoon de groep die het hostel als groepsaccommodatie huurt! Laat je verrassen! 

Waarom alleen voor terugkerende gasten?

Als je eerder bij ons bent geweest dan weet je hoe alles werkt, alle ins en outs. Wij zijn zeer weinig aanwezig. Je moet bijvoorbeeld jezelf inchecken en zelf voor een fiets zorgen en de bagage regelen, enzovoort. Om die reden zijn alleen terugkerende gasten gekwalificeerd voor deze periode!!

Mocht jij wel eerder bij ons zijn geweest, maar je wilt andere gasten meenemen die niet eerder zijn geweest, dan zijn die mensen van harte welkom! Aan jou de edele taak om ze volledig wegwijs te maken en ervoor te zorgen dat ze optimaal genieten van het hostel!

Lijkt dit je wat? Heb je zin om even een paar dagen van Terschelling te genieten rond de jaarwisseling? Stuur een mailtje!


Zomeraanbieding hotelkamer Terschelling

Zomeraanbieding: boek een hotelkamer voor een week en krijg 1 gratis overnachting!

Omdat u zo enthousiast bent over onze winter, najaars- en voorjaarsaanbieding hebben we besloten ook maar een zomeraanbieding op onze site te zetten. Als u gezellig bij ons een week lang komt genieten van onze prachtige hotelkamers, dan krijgt u van ons de 7e nacht gratis! 

Continue Reading

Herfstaanbieding hotel Terschelling: 4=3

Herfst op Terschelling: elke vierde nacht gratis!!

Een heerlijk najaar op Terschelling Kom nu heerlijk met z'n tweetjes of met een groep een paar nachten voor een belachelijk lage prijs bij ons overnachten!

Een mooie tweepersoons kamer voor onze lage herfsttarieven (vanaf 26 euro per persoon per nacht!), waarbij de 4e nacht gratis is!

 Natuurlijk zit daar het gebruik van onze professionele keuken bij in, en mocht het toch niet zulk heel warm weer zijn nog, dan brandt onze houtkachel voor u! Voor een heerlijk avondje bij een vuur. Kan niet mis gaan dus!

Continue Reading

Winteraanbieding 2015

Lage temperaturen, lage prijzen!

Door het succes van afgelopen winter gaan we nog een keer door! U kunt ook deze winter genieten van bijzonder lage prijzen bij het H2O Hostel Terschelling!

Zo kunt u de meeste dagen bij ons verblijven voor slechts € 24,75 per persoon per nacht!

En om het nog een stapje aantrekkelijker te maken krijgt u ook nog eens 

DE DERDE NACHT GRATIS!

Voor die prijzen kunt u beter thuis de kachel uitzetten en bij ons komen overwinteren!

Continue Reading

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!