Online boeken en beschikbaarheid

Herfstaanbieding hotel Terschelling: 4=3

Herfst op Terschelling: elke vierde nacht gratis!!

Een heerlijk najaar op Terschelling Kom nu heerlijk met z'n tweetjes of met een groep een paar nachten voor een belachelijk lage prijs bij ons overnachten!

Een mooie tweepersoons kamer voor onze lage herfsttarieven (vanaf 26 euro per persoon per nacht!), waarbij de 4e nacht gratis is!

 Natuurlijk zit daar het gebruik van onze professionele keuken bij in, en mocht het toch niet zulk heel warm weer zijn nog, dan brandt onze houtkachel voor u! Voor een heerlijk avondje bij een vuur. Kan niet mis gaan dus!

 

De extra bijzonder lage prijzen kunt u gewoon boeken via onze boekingspagina.

Voor deze aanbieding boekt u ook via onze boekingspagina, maar dan stuurt u er ook nog even een mailtje achteraan om te bevestigen dat u gebruik wilt maken van de herfst-aanbieding. De prijs wordt dan achteraf aangepast en u krijgt een nieuwe bevestiging! Makkelijker kunnen we het niet maken!


Let wel op: 

  • Deze aanbieding geldt vanaf september tot december, inclusief de herfstvakantie!
  • Deze aanbieding is alleen geldig per kamer. Dus twee kamers voor twee nachten geldt niet als vierde overnachting. Twee kamers voor vier nachten betekent wel twee keer een nacht gratis!
  • Deze aanbieding geldt voor minimaal 2 personen op een kamer
  • Deze aanbieding is alleen geldig bij boekingen via onze eigen site
  • Een extra bed op de kamer is mogelijk in combinatie met de aanbieding, ook daarvoor geldt dan de 4e nacht gratis (een extra bed is 25 euro per nacht)
  • Bij groepsboekingen geldt deze aanbieding ook maar gelden wel afwijkende annuleringsvoorwaarden, neem voor een groepsboeking (meer dan 6 personen) direct contact met ons op!
  • Genoemde prijzen zijn inclusief gebruik van de keuken, eetzaal en woonkamer en gratis koffie en thee, maar exclusief toeristenbelasting

Contact


H2O Hostel Terschelling
Boddelenweg 5
8896KG Terschelling Hoorn
0617134398
of stuur een mail via
onze contactpagina!